Zondag 3 november 08u Mountainbiketocht

 

WTC Relst zorgt voor het afwisselend parkoers. Samen met de andere verenigingen (PASAR, de gezinsbond, de jonge garde en de fietsvrouwen) zorgen we voor een vlekkeloze organisatie. En dit alles ten voordele van 11.11.11.

Weinig asfalt (85% off road) en steeds goed berijdbaar. Veel afwisseling: zowel technische stukken in het bos alsook mooie holle wegen. Na een vlakke aanloop komen er enkele pittige kuitenbijters in Kortenberg en Bertem. Tijdens de 60 km krijgt u maar liefst 11 hellingen voorgeschoteld!

· Kindertocht 15 km (gezamenlijk vertrek om 10u voor de sporthal)

· MTB toertocht van 30, 45, 52 of 60 km.

Bevoorrading onderweg is aanwezig. Bij de aankomst is er in de sporthal de mogelijkheid om iets te drinken of een hamburger te eten.                    Er is ook soep !!

Vertrek tussen 08u00 en 10u30 - Sporthal Kampenhout, Zeypestraat 26, 1910 Kampenhout. Ruime kleedkamers en douches. De ruime parking is op de Roodkloosterlaan (GPS).

Afpijling is zoals steeds ruim voorzien. Wil je de GPX tracks op voorhand downloaden? Je vindt ze 3 dagen ervoor via de site van WTC Relst:   www.wtc-relst.be

 

Verder:

  • noodnummer en repatriëringdienst
  • 1 of 2 ruime bevoorradingen met warme dranken (verse soep, koeken, sportdrank, fruit, …)
  • fietsen-herstelstand aan de grote bevoorrading
  • professionele afspuitstand
  • gratis bewaakte fietsenstalling achter de sporthal
  • gratis tombola voor alle deelnemers met MTB t.w.v. 700 € als hoofdprijs.

Meer informatie op http://wtc-relst.be/cm/content/mtb of bij
Vincent Keppens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.